fbpx

KONTAKT

051 854 864 – Metod

Pogosta vprašanja!

Osebni prevzem je možen samo po dogovoru (skoraj vsak dan). Prevzamete lahko na naslovu Unec 20, 1381 Rakek. Po dogovoru pa je prevzem možen tudi v Ljubljani pred Supernovo Šiška.

Cena poštnine je 3,90 eur in je enotna, ne glede na to, koliko naročite. Za vse nakupe nad 50,00 eur pa je poštnina BREZPLAČNA.

Trenutno je možno plačilo po predračunu oziroma z direktnim plačilom na naš transakcijski račun ter plačilo po povzetju z doplačilom 0,90 eur. Potrudili se bomo, da sčasoma dodamo še druge možnosti plačila.

Takoj, ko prejmemo vaše plačilo na naš TRR (lahko nam na mail pošljete tudi potrdilo o plačilu), se bomo potrudili, da oddamo vaš paket na pošto v roku 24 ur. Drugače pa najkasneje v 3 delovnih dneh.

Mlečna karamela dulce de leche ima rok trajanja več mesecev. Po odprtju se mlečno karamelo hrani v hladilniku. Priporočljivo jo je porabiti v nekaj tednih oziroma najkasneje v mesecu dni.

Domača karamela ima rok trajanja 2 meseca – priporočljivo je, da se jo hrani v hladilniku (okus in struktura pa sta boljša, če jo imate pred uporabo kakšno uro na sobni temperaturi).

Najbolj pogosta uporaba – poje se jo na žlico. 😅
Drugače pa paše skoraj povsod:
– kot namaz za kruh
– na palačinkah
– z jabolki ali drugim sadjem
– v kavi
– v sladicah (pite, piškoti, torte, makroni, sladoled …)

Recepte najdete na naši spletni strani pod zavihkom Recepti in na tej povezavi: https://www.rudolfovamalca.com/tag/karamela/

Scroll to Top