fbpx

ZGODBA

Sva Manca in Metod – strastna ljubitelja karamele. Obožujeva jo v vseh oblikah: sladoledu, palačinkah, pitah, tortah, v kavi … najraje pa jo imava kar na žlico. 🙂

Od malega sva poznala le klasično karamelo – ki jo še vedno obožujeva, saj je tako nostalgična in slastna. Ko pa nama je prijateljica Yanika, ki prihaja iz Argentine, predstavila njihovo karamelo – dulce de leche oz. po naše mlečno karamelo, so se nama odprla nova obzorja. Ta karamela je hkrati slastnega karamelnega okusa, hkrati pa ni tako agresivna in sladka kot klasična karamela. Tako je lahko poješ še več. J Odlično se poda v kreme, torte, brownije, pite, sladoled, palačinke, kot namaz na kruh (1000 x boljše kot nutela). Ker se nama je zdel ta proizvod tak biser in v Sloveniji še dokaj nepoznana zadeva, sva sklenila, da jo morava nujno predstaviti širši populaciji. In tako sva poleg svoje redne službe (peka slaščic po naročilu – Rudolfova malca) odprla še tole slastno spletno trgovino. Zaenkrat najdete v njej najine najljubše karamelne namaze in nekaj najinih najljubših karamelnih izdelkov (kava, čokolada …), kmalu pa se jim pridružijo še ostale karamelne poslastice.

Ker so slaščice najin lajf, bova poskrbela tudi za kopico uporabnih receptov in nasvetov za uporabo. V mislih pa imava še en kup idej za slastno karamelno zgodbo … Komaj čakava, da vam jih predstaviva!

Scroll to Top